Viewing Issues 351 - 400 / 2217

    PID StatusUpdated Summary
   15442 
assigned (cdorin)
2019-11-03Unnecessary warning in editor is source mode
   15443 
assigned (cdorin)
2019-11-03Edit participant modal does not load if you first click on a menu
   15345 
assigned (cdorin)
2019-11-03Switching language requires the inline policy notice being ticked.
   154772
feedback (cdorin)
2019-11-03URGENT: Can't save any changes made when editing survey!!
   153211
assigned (cdorin)
2019-11-03Progress bar on page instead of questions
   15308 
assigned (cdorin)
2019-11-03Wrong Statistics with dual scale Array
   1234910
assigned (cdorin)
2019-11-03RTL languages not dispayed correctly in the admin editor
   1539611
new
2019-11-02Plugin-Settings - Json Editor is not working
   15519 
assigned (cdorin)
2019-11-01Make code and id visible in preview mode, but not in a live survey
   141417
assigned (eddylackmann)
2019-11-01question type (dropdown) is not marked with mandatory border style
   1498416
assigned (markusfluer)
2019-11-01Admin backend: Color of selected options is confusing
   1454114
assigned (LouisGac)
2019-11-01Regression: "Next" and "Submit" buttons use same IDs and classes
   153793
resolved (eddylackmann)
2019-11-01Can't export users
   15503 
new
2019-10-31Responses from users with non-valid Text in the E-Mail field are not registered in participant table
   1261349
assigned (ollehar)
2019-10-31Condition NAOK >= " " (no answer) evaluated differently in JS/PHP
   1542416
new
2019-10-30Limesurvey in virtual folder - css and js ok but any form action URL is wrong
   125392
assigned (markusfluer)
2019-10-30Bad display of statitics when answers are long
   153885
assigned (eddylackmann)
2019-10-30Asian characters stored in back end but not in front end
   154514
review (ollehar)
2019-10-30Answer options randomization does not work
   154152
assigned (ollehar)
2019-10-30Plugin in upload/plugins can not be installed
   15485 
new
2019-10-30Plugin-Settings - Json Editor is not working
   1461621
assigned (LouisGac)
2019-10-30Disable AJAXMode by default or deactivate AJAXMode completly
   154761
new
2019-10-29beforeToolsMenuRender no usuable
   15467 
new
2019-10-28MSSQL : numeric question type reloading show .00000000
   15464 
new
2019-10-27Allow export of html .pdfs as one combined .pdf instead of seperate .pdfs
   15463 
new
2019-10-26pdf print reports "Summary for" code header very unattractive
   149337
resolved (LouisGac)
2019-10-25Several strings (from twig files) are not available for translation / are not translated
   1344110
assigned (DenisChenu)
2019-10-25Colums (still) can't be hidden in Array (numbers) questions
   153436
resolved (JHoeck)
2019-10-25Disable and visually remove ajax mode UI
   153821
resolved (eddylackmann)
2019-10-24No error handling in add admin form
   15458 
new
2019-10-24Usermanagement Topbar Buttons will get called multipe times
   15455 
new
2019-10-24Survey admin can change template options of standard templates/core themes
   139573
assigned (markusfluer)
2019-10-24Resume and Save works for Chrome but does not work correctly in ie11 or edge
   152687
resolved (LouisGac)
2019-10-23Randomization group not working in LS4
   115897
new
2019-10-23Quota should be accessible in relevance equation
   15449 
new
2019-10-23Description in textelements is not shown left aligned
   1536926
resolved (DenisChenu)
2019-10-23Ranking with filter didn't save all value
   153842
new
2019-10-23User-Controls - Action Checkbox is not working and filters are not working, too.
   15445 
new
2019-10-22Allow multiple api version compatible OR have a theme API number
   142481
new
2019-10-22Allow survey theme to add (and use) question attribute
   15121 
resolved (markusfluer)
2019-10-20question group relevance not saved
   154181
new
2019-10-18Tranlations of buttons/text
   154121
resolved (DenisChenu)
2019-10-17Need a sample survey with quota on hidden question
   152053
resolved (eddylackmann)
2019-10-17Show pop editor when adding subquestion (before clicking save)
   149153
resolved (eddylackmann)
2019-10-17Answer is gone when going back one question
   154101
new
2019-10-17Error on Preview Survey
   154093
new
2019-10-17Need a "3.LTS" branch before develop to merge
   154111
resolved (DenisChenu)
2019-10-17CVE-2019-17660 : XSS in quick edit
   15408 
new
2019-10-16Possible code duplication - survey page bar
   154065
new
2019-10-16ComfortUpdate doesn't clear Yii database cache leading to error when setting condaitions