View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
15919Bug reportsSurvey editingpublic2020-04-19 11:55
Reportertpartner Assigned To 
PrioritynormalSeveritypartial_block 
Status confirmedResolutionopen 
Product Version4.1.7 
Target Version4.0.x 
Summary15919: Cannot import custom question theme based on an array question
Description

When I try importing the attached question theme (which works in 3.x), I get an error:

file_get_contents(C:\xampp\htdocs\limeSurvey4x\upload/themes/question/Adjustable-Semantic-Diff-Array/survey/questions/answer/array\config.xml): failed to open stream: No such file or directory

This appears to be because the system is not looking for the full path to find the config file in an array question which is like this (from 3.x and also the path in the 4.x views):

/upload/themes/question/yourThemeName/survey/questions/answer/arrays/array/config.xml

TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)4.1.7
I will donate to the project if issue is resolvedNo
BrowserN/A
Database & DB-Versionmysqlnd 5.0.12
Server OS (if known)Windows 10
Webserver software & version (if known)Apache/2.4.39 (Win64)
PHP Version7.3.7

Activities

tpartner

tpartner

2020-02-26 18:56

developer  

capture_8.png (16,635 bytes)   
capture_8.png (16,635 bytes)   
tpartner

tpartner

2020-02-26 18:59

developer  

capture_9.png (44,632 bytes)   
capture_9.png (44,632 bytes)   
DenisChenu

DenisChenu

2020-02-27 08:06

developer   ~56213

Same QuestionTheme work in 3.X ?

DenisChenu

DenisChenu

2020-04-18 11:40

developer   ~57238

When try to import : «Le fichier de configuration upload/themes/question/Adjustable-Semantic-Diff-Array/survey/questions/answer/arrays/config.xml est introuvable ou ne peut être lu.» i check on 3.X how it's done

DenisChenu

DenisChenu

2020-04-18 11:48

developer   ~57239

In 3.X : we use QuestionTemplate : https://github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/blob/f8f28717275c2aec69915d3c2156087003deb28c/application/models/QuestionTemplate.php#L556

in 4.X : we use QuestionTheme ? But leave QuestionTemplate model ?
Why ?
Why update and leave old files ?

Give me one good reason ....

DenisChenu

DenisChenu

2020-04-18 11:51

developer   ~57240

After upload ...

tpartner

tpartner

2020-04-18 12:47

developer   ~57243

Last edited: 2020-04-18 13:57

View 2 revisions

Yes, that is exactly as I described in the original description. I think it's an issue with the file path.

DenisChenu

DenisChenu

2020-04-19 11:55

developer   ~57248

I know @tparner, just look around to see how to fix :)

Issue History

Date Modified Username Field Change
2020-02-26 18:56 tpartner New Issue
2020-02-26 18:56 tpartner Status new => assigned
2020-02-26 18:56 tpartner Assigned To => cdorin
2020-02-26 18:56 tpartner File Added: Adjustable-Semantic-Diff-Array.zip
2020-02-26 18:56 tpartner File Added: capture_8.png
2020-02-26 18:57 tpartner Description Updated View Revisions
2020-02-26 18:57 tpartner Description Updated View Revisions
2020-02-26 18:58 tpartner Description Updated View Revisions
2020-02-26 18:59 tpartner File Added: capture_9.png
2020-02-26 19:00 tpartner Description Updated View Revisions
2020-02-26 19:05 tpartner Summary Cannot import custom question theme based on a array question => Cannot import custom question theme based on an array question
2020-02-27 08:06 DenisChenu Note Added: 56213
2020-04-17 21:51 cdorin Assigned To cdorin =>
2020-04-17 21:51 cdorin Priority none => normal
2020-04-17 21:51 cdorin Status assigned => confirmed
2020-04-18 11:40 DenisChenu Note Added: 57238
2020-04-18 11:48 DenisChenu Note Added: 57239
2020-04-18 11:51 DenisChenu File Added: Capture d’écran du 2020-04-18 11-51-27.png
2020-04-18 11:51 DenisChenu Note Added: 57240
2020-04-18 12:47 tpartner Note Added: 57243
2020-04-18 13:57 tpartner Note Edited: 57243 View Revisions
2020-04-19 11:55 DenisChenu Note Added: 57248