View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
15051Bug reportsConditionspublic2020-06-04 09:41
Reporterpokeydale Assigned To 
PrioritynoneSeveritypartial_block 
Status newResolutionopen 
Product Version3.15.x 
Summary15051: When setting condition on Survey Participant Attributes the expression stored in DB is invalid
Description

I am not able to add conditions to questions that use attributes.

Steps To Reproduce
  1. Add a new condition to a question, select "Survey participant attributes"
  2. select "equals in comparison operator
  3. select "Survey participant attributes" in question section
  4. select any attribute
  5. select "Constant" in answer section
  6. Key a constant value
  7. select "equals in comparison operator
  8. select "Survey participant attributes" in question section
  9. select any attribute
  10. select "Constant" in answer section
  11. Key a constant value
  12. select "Add condition" button

The new condition does not appear in the conditions list.
The database has an invalid "relevance" column value ie "((56523X3300X19756.NAOK == "afdsafd") and (56523X3300X19756.NAOK == "dale"))"
It is using a random list selection question as opposed to attribute.

TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)Version 3.15.9+190214
I will donate to the project if issue is resolvedYes
BrowserChrome
Database & DB-VersionPostgreSQL 9.6
Server OS (if known)Linux dev-web 4.15.0-1043-aws #45-Ubuntu SMP Mon Jun 24 14:07:03 UTC 2019 x86_64
Webserver software & version (if known)Apache 2.0 Handler
PHP VersionPHP Version 7.2.19-0ubuntu0.18.04.1

Activities

scyrma

scyrma

2020-06-04 09:41

reporter   ~58167

I'm having the same issue on version 4.1.18+200416. Happy to provide more information and feedback if needed.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2019-07-16 22:48 pokeydale New Issue
2020-06-04 09:41 scyrma Note Added: 58167