Anonymous Login
2016-12-09 01:03 CET

View Issue Details Jump to Notes ]
IDProjectCategoryView StatusLast Update
04614Bug reports[All Projects] Conditionspublic2010-10-28 00:55
Reporterdlamparty 
Assigned Tolemeur 
PrioritynormalSeveritymajor 
StatusclosedResolutionunable to reproduce 
Product Version1.90+ 
Target VersionFixed in Version 
Summary04614: Conditions do not work
DescriptionQuestions that are supposed to be hidden until conditions are met are showing up.
Steps To ReproduceAdd question 1 - yes/no answer.
Add question 2 - yest/no answer.
Set condition for question 2 to show only if question 1 equals yes.
TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)9118
I will donate to the project if issue is resolved
BrowserFirefox
Database & DB-VersionMySQL 5.0.27
Operating System (Server)Windows 2000
Webserver software & versionApache 2.2.3
PHP Version5.2.6
Attached Files

-Relationships
+Relationships

-Notes

~12881

dlamparty (reporter)

I forgot to mention, that it seems to work fine in the demo version on the limesurvey website.

~12977

lemeur (developer)

I'm sorry, (Fortunately for us) I can't reproduce this issue.

Please test again with latest version, and if you still reproduce the pb, please upload a sample survey.

~12995

bkgray (reporter)

I reported a new issue 4648 that may be related to this. Sample survey export uploaded there.

~12998

lemeur (developer)

dlamparty, can you check with teh default template.

~13000

dlamparty (reporter)

Same result for every template. Version 1.90+ Build 9160. I am thinking of trying a fresh install.

~13001

dlamparty (reporter)

I uploaded a 2 question survey. Second is supposed to depend on how the first is answered.

~13002

lemeur (developer)

Your test survey works ok for me

~13003

dlamparty (reporter)

Thanks. I will do a fresh install with the newest version.

~13004

Mazi (developer)

I can't reproduce the problem using the attached survey.

~13065

lemeur (developer)

feedback please...

~13218

lemeur (developer)

Still no feedback... I'll have to close the ticket.

~13224

abita1 (reporter)

I had reported [to the forum] a similar problem which only occurred when the template had been changed to either of two I had downloaded [CSS/Div and OSS].

The solution, provided by c_schmitz, was to modify code, substituting this for the for <div...> on the question pages, question.pstpl file

<div {QUESTION_ESSENTIALS} class="{QUESTION_CLASS}{QUESTION_MAN_CLASS}{QUESTION_INPUT_ERROR_CLASS}">

I wonder if the original reporter had run into this issue.

Which, thereafter makes me wonder if similar changes to various of the addon templates on the website will also have this error, for which perhaps a bug should be raised, and potential fixes made to those templates?

Such errors in the templates are not necessarily due to bad template design, but rather changes in the underlying theology of the 1.90 version. As such, the templates -will- fail, for this and potentially other reasons, and could either be warned/documented on that addon page, or modified to account for the changes...yes? That way folks using the addons won't get entangled in trying to decipher why things won't work...

Thanks.

~13225

c_schmitz (administrator)

Abita1, would you care to help us modiy the existing templates in the repository?

~13301

dlamparty (reporter)

I am terribly sorry about not getting back on this. I have not had the opportunity to do a fresh install. I work for a small non-profit and wear multiple hats. I will try to do it today and get back to you.

~13354

dlamparty (reporter)

I did a fresh install of Version 1.90+ Build 9343, and it seems to work fine. Not sure what was up. It happened when I did the auto upgrade to 1.90. I was using the default templates. In any case, my issue seems to be resolved.
+Notes

-Issue History
Date Modified Username Field Change
2010-09-20 19:31 dlamparty New Issue
2010-09-20 19:31 dlamparty Status new => assigned
2010-09-20 19:31 dlamparty Assigned To => lemeur
2010-09-20 19:33 dlamparty Note Added: 12881
2010-10-02 21:06 lemeur Note Added: 12977
2010-10-02 21:06 lemeur Status assigned => feedback
2010-10-05 02:31 bkgray Note Added: 12995
2010-10-05 20:45 lemeur Note Added: 12998
2010-10-05 20:56 dlamparty Note Added: 13000
2010-10-05 20:56 dlamparty Status feedback => assigned
2010-10-05 20:58 dlamparty File Added: limesurvey_survey_11997.lss
2010-10-05 20:59 dlamparty Note Added: 13001
2010-10-05 21:05 lemeur Note Added: 13002
2010-10-05 21:07 dlamparty Note Added: 13003
2010-10-05 21:31 Mazi Note Added: 13004
2010-10-05 21:31 Mazi Status assigned => feedback
2010-10-11 10:31 lemeur Note Added: 13065
2010-10-16 22:31 lemeur Note Added: 13218
2010-10-18 07:36 abita1 Note Added: 13224
2010-10-18 10:11 c_schmitz Note Added: 13225
2010-10-21 16:17 dlamparty Note Added: 13301
2010-10-21 16:17 dlamparty Status feedback => assigned
2010-10-27 23:01 dlamparty Note Added: 13354
2010-10-28 00:55 c_schmitz Status assigned => closed
2010-10-28 00:55 c_schmitz Resolution open => unable to reproduce
+Issue History