View Issue Details

This bug affects 1 person(s).
 2
IDProjectCategoryView StatusLast Update
18357Bug reportsErgonomypublic2022-09-24 00:00
ReporterDenisChenu Assigned To 
PrioritynoneSeverityminor 
Status acknowledgedResolutionopen 
Product Version5.3.x 
Summary18357: lost feature position set when create a new question
Description

When create a new question : we lost the functionality existing in 3.X : allowed to set the position

Steps To Reproduce

Steps to reproduce

Create a new survey and 2 new question
Add a new question :

Expected result

have a dropdown to set position (like 3.X) (screenshit)

Actual result

no way to set at specific position (start, end, after …)

Additional Information

lost feature

TagsNo tags attached.
Bug heat2
Complete LimeSurvey version number (& build)5.4.0
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browsernot relevant
Database type & versionnot relevant
Server OS (if known)not relevant
Webserver software & version (if known)not relevant
PHP Versionnot relevant

Users monitoring this issue

User List There are no users monitoring this issue.

Activities

DenisChenu

DenisChenu

2022-09-15 19:25

developer  

ollehar

ollehar

2022-09-16 12:03

administrator   ~71783

You probably mean "lose" and not "loose" :))

Issue History

Date Modified Username Field Change
2022-09-15 19:25 DenisChenu New Issue
2022-09-15 19:25 DenisChenu File Added: Capture d’écran du 2022-09-15 19-22-58.png
2022-09-16 12:03 ollehar Note Added: 71783
2022-09-16 12:03 ollehar Bug heat 0 => 2
2022-09-16 12:14 DenisChenu Summary Loose position set when create a new question => lost feature position set when create a new question
2022-09-16 12:14 DenisChenu Description Updated
2022-09-16 12:14 DenisChenu Additional Information Updated
2022-09-24 00:00 gabrieljenik Status new => acknowledged