View Issue Details

This bug affects 1 person(s).
 4
IDProjectCategoryView StatusLast Update
17279Bug reportsOtherpublic2021-05-04 15:50
Reporterpranadap Assigned Toollehar  
PrioritynoneSeverityminor 
Status feedbackResolutionopen 
Product Version3.25.20 
Summary17279: answer loss
DescriptionI'm having an issue with some of my surveys.
case 1: open survey longtime when i click it again some answer loss
case 2: saved answer already , when i login again some answer is loss (answer in index)

Version 3.26.1+210427

- resume later
- index
- 359 questions (1200 fields), 40 groups
Steps To Reproduce1. set max_input_var=10000 in php.ini
2. upgrade lime to lastest version
TagsNo tags attached.
Bug heat4
Complete LimeSurvey version number (& build)3.26.1+210427
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browser
Database type & versionMySql 5.5.68-MariaDB
Server OS (if known)CentOS Linux 7.7.1908
Webserver software & version (if known)
PHP Version7.1.33

Users monitoring this issue

User List There are no users monitoring this issue.

Activities

DenisChenu

DenisChenu

2021-05-01 10:51

developer   ~64206

A lss for testing and (try to) reproduce ?
ollehar

ollehar

2021-05-04 15:50

administrator   ~64221

For us to be able to investigate this issue please attach a 2 question sample survey demonstrating the issue, either as .lss file (survey structure) or (even better) as .lsa file (survey archive).

Just attach it to this issue and we will have a look.
Thank you!

Issue History

Date Modified Username Field Change
2021-04-30 21:25 pranadap New Issue
2021-05-01 10:51 DenisChenu Note Added: 64206
2021-05-04 15:14 ollehar Product Version => 3.25.20
2021-05-04 15:50 ollehar Assigned To => ollehar
2021-05-04 15:50 ollehar Status new => feedback
2021-05-04 15:50 ollehar Note Added: 64221