View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
15654Bug reportsOtherpublic2020-02-22 20:36
Reportersimatrock Assigned To 
PrioritynoneSeverityminor 
Status acknowledgedResolutionopen 
Product Version3.21.0 
Summary15654: Can'add resources because page does not load
Description

I need to add images to a survey but can't because the resource page does not load

Steps To Reproduce
  • Go to a survey overview page
  • Click on Resources on the left pane
  • and wait. The page does not load. After a while, a message box appears saying the page is unresponsive
TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)Version 3.21.0+191203
I will donate to the project if issue is resolvedNo
BrowserChrome
Database & DB-VersionUnknown
Server OS (if known)
Webserver software & version (if known)
PHP VersionUnknown

Activities

simatrock

simatrock

2019-12-11 17:34

reporter  

risorse_nonsiapre.JPG (85,354 bytes)   
risorse_nonsiapre.JPG (85,354 bytes)   
Risorse.JPG (31,312 bytes)   
Risorse.JPG (31,312 bytes)   
cdorin

cdorin

2019-12-15 21:49

manager   ~55034

Have you tried to do it in private mode? Did you also test it in Firefox or any other browser?

cdorin

cdorin

2019-12-16 09:29

manager   ~55037

Could you please also provide us what you have in the chrome console when you get the error?

simatrock

simatrock

2019-12-16 10:16

reporter   ~55039

Well, I have tried with a survey that is not active, and it doesn't work either. I have tried with Firefox and the page loads. Files can't be uploaded, though

resource_firefoxJPG.JPG (59,817 bytes)   
resource_firefoxJPG.JPG (59,817 bytes)   
cdorin

cdorin

2019-12-18 15:22

manager   ~55066

Do you get any errors in console? Have you checked with debug mode on what happens?

blocka

blocka

2020-02-12 15:15

reporter   ~55917

I've also experienced this -- not in the Resources tab, but when editing General texts and questions. LS 3 build 200211

cdorin

cdorin

2020-02-22 20:36

manager   ~56151

@blocka , please open a new ticket - try to provide the steps to reproduce the issue.

@simatrock, do you have the same issues when using the demo/free instance provided by limesurvey.org ? If yes, can you show us if you get any errors in the browser console?

Issue History

Date Modified Username Field Change
2019-12-11 17:34 simatrock New Issue
2019-12-11 17:34 simatrock File Added: risorse_nonsiapre.JPG
2019-12-11 17:34 simatrock File Added: Risorse.JPG
2019-12-15 21:49 cdorin Note Added: 55034
2019-12-15 21:49 cdorin Assigned To => cdorin
2019-12-15 21:49 cdorin Status new => assigned
2019-12-16 09:29 cdorin Note Added: 55037
2019-12-16 10:16 simatrock File Added: resource_firefoxJPG.JPG
2019-12-16 10:16 simatrock Note Added: 55039
2019-12-18 15:22 cdorin Note Added: 55066
2020-02-12 15:15 blocka Note Added: 55917
2020-02-22 20:36 cdorin Note Added: 56151
2020-02-22 20:36 cdorin Assigned To cdorin =>
2020-02-22 20:36 cdorin Status assigned => acknowledged
2020-02-22 20:36 cdorin Steps to Reproduce Updated View Revisions