View Issue Details

This bug affects 1 person(s).
 2
IDProjectCategoryView StatusLast Update
18358Bug reportsStatisticspublic2022-09-21 21:48
ReporterKapilSabarwal Assigned Togabrieljenik  
PrioritynoneSeverityminor 
Status feedbackResolutionopen 
Product Version5.3.x 
Summary18358: Statistics filter feature is not working properly
Description

The result is not coming out when I select one particular question and select one particular sub-answer...and want to check the statistics of one particular answer.

Steps To Reproduce

####steps to reproduce-
1) Click on any survey with collected responses.
2) statistics>response filter>select questions and answer. > view statistics.

Expected result-

the accurate result of what I have selected, 95 participants have selected that answer...

Actual result-

but the answer is zero instead of 95

TagsNo tags attached.
Bug heat2
Complete LimeSurvey version number (& build) 5.3.31
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browserfirefox/chrome
Database type & version447
Server OS (if known)
Webserver software & version (if known)
PHP VersionN/A

Users monitoring this issue

User List There are no users monitoring this issue.

Activities

KapilSabarwal

KapilSabarwal

2022-09-16 14:32

reporter  

gabrieljenik

gabrieljenik

2022-09-21 21:48

manager   ~71879

Couldn't reproduce it. Need LSA or help reproducing it :)

Thanks

Issue History

Date Modified Username Field Change
2022-09-16 14:32 KapilSabarwal New Issue
2022-09-16 14:32 KapilSabarwal File Added: statistics feature screenshot 1.png
2022-09-16 14:32 KapilSabarwal File Added: statistics filter screenshot 2.png
2022-09-16 14:32 KapilSabarwal File Added: statistics wrong result screenshot 3.png
2022-09-16 14:32 KapilSabarwal File Added: statistics feature screenshot 4.png
2022-09-21 21:48 gabrieljenik Assigned To => gabrieljenik
2022-09-21 21:48 gabrieljenik Status new => feedback
2022-09-21 21:48 gabrieljenik Note Added: 71879
2022-09-21 21:48 gabrieljenik Bug heat 0 => 2