View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
16504Bug reportsLabel setspublic2020-07-29 23:09
Reporteriqmalik Assigned To 
PrioritynoneSeverityminor 
Status confirmedResolutionopen 
Product Version4.3.3 
Summary16504: Lable Sets Assessment Value Not Copied to Answer options I have created a label set comprising 5 options with assessment value
Description

Lable Sets Assessment Value Not Copied to Answer options

I have created a label set comprising 5 options with assessment values 1, 2, 3, 4, 5.

When I add a question of List (Radio) Type L, select Answer options, predefined label sets, the code and answeroptions rightly appear on the screen. But the assessment value against each entry is displayed as 0. It should display 1, 2, 3, 4, 5 respectively.

I believe it's a bug.

Steps To Reproduce

Mentioned above

TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)I'm using version Version 4.3.3+200707.
I will donate to the project if issue is resolvedNo
BrowserFirefox
Database & DB-VersionMySql
Server OS (if known)
Webserver software & version (if known)
PHP Version7.0.33

Relationships

related to 08529 new Feature requests Using a predefined label set on an array question sets all assessment values to 0 

Activities

iqmalik

iqmalik

2020-07-19 20:59

reporter  

Create Question.png (12,376 bytes)   
Create Question.png (12,376 bytes)   
Label Set Editor.png (26,576 bytes)   
Label Set Editor.png (26,576 bytes)   
sushmanadendla

sushmanadendla

2020-07-20 12:15

manager   ~58999

Tested, issue exist. Moving it to confirmed

Issue History

Date Modified Username Field Change
2020-07-19 20:59 iqmalik New Issue
2020-07-19 20:59 iqmalik File Added: Create Question.png
2020-07-19 20:59 iqmalik File Added: Label Set Editor.png
2020-07-20 12:13 sushmanadendla Relationship added related to 08529
2020-07-20 12:15 sushmanadendla Note Added: 58999
2020-07-20 12:16 sushmanadendla Status new => confirmed