View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
15457Bug reportsOtherpublic2020-10-19 16:50
Reporterf_funke Assigned Tocdorin  
PrioritynoneSeveritypartial_block 
Status closedResolutionopen 
Product Version4.0.0-RC6 
Summary15457: question preview not working for every question setting
Description

Not all question settings are correctly displayed in the question preview. For example with 5-point scale neither setting "hide tip" to "no" nor changing layout to "stars" changes the preview.

Additional Information

Fixed in latest master

TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)4.0.0-RC6 @ devdemo.limesurvey.org
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Sync to Zoho Project
Browser
Database & DB-Versionn/a
Server OS (if known)
Webserver software & version (if known)
PHP Versionn/a

Activities

f_funke

f_funke

2019-10-24 15:09

developer  

grafik.png (33,120 bytes)   
grafik.png (33,120 bytes)   
f_funke

f_funke

2019-10-24 15:11

developer   ~54208

... also the theme (e.g., Bootswatch) is not used in the preview.

f_funke

f_funke

2019-12-03 11:42

developer   ~54913

Still an issue in RC10.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2019-10-24 15:09 f_funke New Issue
2019-10-24 15:09 f_funke File Added: grafik.png
2019-10-24 15:11 f_funke Note Added: 54208
2019-12-03 11:42 f_funke Note Added: 54913
2019-12-03 11:43 f_funke Severity minor => partial_block
2019-12-03 15:14 cdorin Assigned To => cdorin
2019-12-03 15:14 cdorin Status new => assigned
2020-10-19 16:50 cdorin Status assigned => closed
2020-10-19 16:50 cdorin Additional Information Updated View Revisions