View Issue Details

This bug affects 1 person(s).
 12
IDProjectCategoryView StatusLast Update
14721Bug reportsSurvey editingpublic2022-09-08 13:40
Reporternicholasvaughan Assigned Tovharris  
PrioritylowSeverityminor 
Status confirmedResolutionopen 
Product Version3.16.x 
Summary14721: When creating an array, you cannot set 'Repeat answer options' to 0 as HTML validation states larger than 0
Description

When creating an array, you cannot specify that the 'Repeat answer options' option under Display to 0 as HTML validation says that the min value is 1. However the help next to that setting says set to 0 to disable. (shown in screenshot attached to issue.

Steps To Reproduce

Create an array question and under Display try to set Repeat answer options to 0 and save question

Additional Information

(A) LTS

  1. Create a survey with an array question (with subquestions and answer options).
  2. With question in edit mode go to the Display tab and try to set "Repeat answer options" to 0 and save.
    The following message is displayed at the bottom of the "Repeat answer options" field. "Please select a value that is no less than one."
    See attachment 1.

(B) Master
The "Repeat answer options" field is missing in Master.
See attachment 2.

TagsNo tags attached.
Bug heat12
Complete LimeSurvey version number (& build)Version 3.16.0+190225
I will donate to the project if issue is resolvedNo
BrowserGoogle Chrome (Version 72.0.3626.121 (Official Build) (64-bit))
Database type & versionMariaDB 5.5.56 (Centos 7)
Server OS (if known)Ubuntu 16.04.6 LTS
Webserver software & version (if known)
PHP VersionPHP 7.3.2-3

Users monitoring this issue

User List nicholasvaughan

Activities

nicholasvaughan

nicholasvaughan

2019-04-02 13:50

reporter  

Repeat Answer Option Issue.PNG (20,423 bytes)   
Repeat Answer Option Issue.PNG (20,423 bytes)   
DenisChenu

DenisChenu

2019-04-05 15:31

developer   ~51391

If you set "" : it use a default from config ?
The you need to set 100000 …

nicholasvaughan

nicholasvaughan

2019-04-05 15:37

reporter   ~51393

Yes, leaving it as "" uses the default from the config which is 25.

We have for the time being, just entered a really high number until the bug gets fixed.

Just wanted to let you guys know �

cdorin

cdorin

2021-02-07 10:34

manager   ~61970

@vharris, could you please try to reproduce it in latest LTS and master?

vharris

vharris

2021-03-08 15:31

administrator   ~62896

Mazi

Mazi

2022-09-08 13:40

updater   ~71650

I can not reproduce this at latest LS 5.3.x version. You can enter 0 there and no headings get repeated.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2019-04-02 13:50 nicholasvaughan New Issue
2019-04-02 13:50 nicholasvaughan File Added: Repeat Answer Option Issue.PNG
2019-04-05 15:18 nicholasvaughan Issue Monitored: nicholasvaughan
2019-04-05 15:31 DenisChenu Note Added: 51391
2019-04-05 15:37 nicholasvaughan Note Added: 51393
2019-11-01 17:25 c_schmitz Category Survey design => Survey editing
2019-11-26 17:46 cdorin Assigned To => cdorin
2019-11-26 17:46 cdorin Status new => assigned
2021-02-07 10:34 cdorin Assigned To cdorin => vharris
2021-02-07 10:34 cdorin Priority none => low
2021-02-07 10:34 cdorin Status assigned => feedback
2021-02-07 10:34 cdorin Note Added: 61970
2021-03-08 15:26 vharris Status feedback => confirmed
2021-03-08 15:26 vharris Additional Information Updated
2021-03-08 15:31 vharris Note Added: 62896
2021-03-08 15:31 vharris File Added: 1_Array Question_Display Tab_Repeat Answer Options_Set at 0_Error Message.png
2021-03-08 15:31 vharris File Added: 2_Display Tab_Repeat Answer Options Field_In LTS Missing In Master.JPG
2022-09-08 13:40 Mazi Note Added: 71650
2022-09-08 13:40 Mazi Bug heat 10 => 12