View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
14647Bug reports[All Projects] Theme editorpublic2019-03-13 18:01
Reportercdorin Assigned Tomarkusfluer  
PriorityhighSeverityminor 
Status assignedResolutionopen 
Product Version3.15.x 
Target VersionFixed in Version 
Summary14647: Sub(question) validation equation fields to be checked
Description

Question validation equation not working. (Array number checkbox layout)

Even though i get true in my equations (see question text), i cannot submit my results.

Behaviour I want to achieve: one option to be selected per row.

Steps To Reproduce

Import the .lss i attached and preview the survey.

Additional Information

I was able to reproduce it also on my local installation.

TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)LimeSurvey PRO
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browser
Database & DB-VersionLimeSurvey PRO
Server OS (if known)
Webserver software & version (if known)
PHP VersionLimeSurvey PRO

Relationships

duplicate of 14594 closed Answers lost by mandatory option 

Activities

cdorin

cdorin

2019-03-13 16:43

manager  

limesurvey_question_3963.lsq (4,988 bytes)
DenisChenu

DenisChenu

2019-03-13 16:51

developer   ~50954

Last edited: 2019-03-13 16:52

View 2 revisions

@cdorin : i can check (i know EM) but it's not a lss, it's an lsq …
And it's me who added validation equation on (near) all question

DenisChenu

DenisChenu

2019-03-13 16:57

developer   ~50956

Last edited: 2019-03-13 16:59

View 2 revisions

@cdorin : it's not EM : it's theme/ajax mode.

Deactivate ajaxmode : its work.

Sample : https://demo.sondages.pro/269276# (but work too with vanilla without ajax mode)

DenisChenu

DenisChenu

2019-03-13 17:01

developer   ~50958

Duplicate of https://bugs.limesurvey.org/view.php?id=14594 (it's same bug finally : checkbox value are not sent in ajax mode)

cdorin

cdorin

2019-03-13 17:02

manager   ~50959

ah, didn t know that. Will remember it next time!

Hmm, itneresting, didn t know that... And I spent so much time trying to understand what could be the error :( .

Thanks for the info!

cdorin

cdorin

2019-03-13 17:04

manager   ~50960

Ok, I assigned the bug to you. In case you believe it can be closed, please do so.

I checked now also your demo. Thanks again for all the info.

DenisChenu

DenisChenu

2019-03-13 18:01

developer   ~50966

Assigned to markus since it's an ajaxmode issue.
Still unsure it's exactly the same issue ;)

Issue History

Date Modified Username Field Change
2019-03-13 16:43 cdorin New Issue
2019-03-13 16:43 cdorin Status new => assigned
2019-03-13 16:43 cdorin Assigned To => LouisGac
2019-03-13 16:43 cdorin File Added: limesurvey_question_3963.lsq
2019-03-13 16:48 cdorin Priority none => high
2019-03-13 16:51 DenisChenu Note Added: 50954
2019-03-13 16:52 DenisChenu Note Edited: 50954 View Revisions
2019-03-13 16:57 DenisChenu Note Added: 50956
2019-03-13 16:57 DenisChenu Category Expression Manager => Theme editor
2019-03-13 16:59 DenisChenu Note Edited: 50956 View Revisions
2019-03-13 17:00 DenisChenu Relationship added duplicate of 14594
2019-03-13 17:01 DenisChenu Note Added: 50958
2019-03-13 17:02 cdorin Note Added: 50959
2019-03-13 17:03 cdorin Assigned To LouisGac => DenisChenu
2019-03-13 17:04 cdorin Note Added: 50960
2019-03-13 18:00 DenisChenu Assigned To DenisChenu => markusfluer
2019-03-13 18:01 DenisChenu Note Added: 50966