View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
14434Bug reportsTheme editorpublic2020-09-09 09:11
ReporterDenisChenu Assigned To 
PrioritynoneSeverityminor 
Status newResolutionopen 
Product Version3.15.x 
Summary14434: dump show link of Extension/Debug.php not line of twig file
Description

Using {{ dump() }} in a twig file , this always show application/third_party/Twig/Extension/Debug.php:60 information : this is uneeded information

Steps To Reproduce

add {{dump('test') }} in a twig file

Additional Information

1: maybe just remove this information
2: best : have the line and the twig file (orginial one)

TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)3.15.6 github
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browsernot relevant
Database & DB-Versionnot relevant
Server OS (if known)not relevant
Webserver software & version (if known)not relevant
PHP Versionnot relevant

Activities

DenisChenu

DenisChenu

2019-01-17 09:06

developer  

asshank

asshank

2020-09-08 13:57

reporter   ~59743

Hi Denis,

It would be nice to have the twig debug option somehow enabled. (It is now disabled.. so dump() is ignored).

Something like: in config.php:
$config['debugtwig']=1

DenisChenu

DenisChenu

2020-09-08 14:22

developer   ~59745

Enable with debug > 0

asshank

asshank

2020-09-08 18:54

reporter   ~59748

Hi Denis..
That was what I had in mind.. And it is done already.. Respect!!!! :-)

I could not find this anywhere.. So just ask Denis :-) Thnx

DenisChenu

DenisChenu

2020-09-08 18:54

developer   ~59749

But have a way to enable dump for theme developer can be a good idea too.

asshank

asshank

2020-09-08 19:11

reporter   ~59750

Yep, but this is just what I need. I wanted to check this out but forgot to try it!

Can I ask you another question? About Lime4? Maybe you know the answer (as the plugin expert):
What 'event' can I use to change a survey form Format 'G' (Group by Group) to Format 'A' whithout changing the 'G' in the survey table? So change format on the fly!
beforeSurveyPage
beforeLoadResponse
afterFindSurvey
beforeControllerAction
beforeTwigRenderTemplate (although not documented yet)
do not help.
Somehow Format is early in process.. But where?

Again sorry for this.. It is sitting on my mind for a few day's now!

DenisChenu

DenisChenu

2020-09-09 07:55

developer   ~59751

Please : on forum (Plugin)

https://manual.limesurvey.org/AfterFindSurvey (just updated the manual)

Issue History

Date Modified Username Field Change
2019-01-17 09:06 DenisChenu New Issue
2019-01-17 09:06 DenisChenu Status new => assigned
2019-01-17 09:06 DenisChenu Assigned To => LouisGac
2019-01-17 09:06 DenisChenu File Added: Capture d’écran du 2019-01-17 09-03-32.png
2020-09-08 13:57 asshank Note Added: 59743
2020-09-08 14:22 DenisChenu Note Added: 59745
2020-09-08 14:22 DenisChenu Assigned To LouisGac =>
2020-09-08 14:22 DenisChenu Status assigned => new
2020-09-08 18:54 asshank Note Added: 59748
2020-09-08 18:54 DenisChenu Note Added: 59749
2020-09-08 19:11 asshank Note Added: 59750
2020-09-09 07:55 DenisChenu Note Added: 59751