View Issue Details

This bug affects 1 person(s).
 0
IDProjectCategoryView StatusLast Update
17830Bug reportsQuestion editorpublic2022-01-11 17:14
Reporterrouuuge Assigned Togalads  
PrioritynoneSeverityminor 
Status confirmedResolutionopen 
Product Version5.2.x 
Summary17830: LS Expression in Bootstrapbuttons answer not working
DescriptionIn Bootstrapbuttons Answers the LS-Expression is rendered as String.

Could fix it temporary if I add here:

https://github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/blob/master/themes/question/bootstrap_buttons/survey/questions/answer/listradio/rows/answer_row.twig

<label for="answer{{ name }}"> {{ processString(answer) }}
</label>
Steps To ReproduceSteps to reproduce
------------------------------
(Replace this text with detailed step-by-step instructions on how to reproduce the issue)

Expected result
-------------------------
(Write here what you expected to happen)

Actual result
-----------------
(Write here what happened instead)

TagsNo tags attached.
Bug heat0
Complete LimeSurvey version number (& build)Version 5.2.9+220110
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browser
Database type & versionMariaDB 10
Server OS (if known)
Webserver software & version (if known)
PHP Version7.2.34

Users monitoring this issue

User List There are no users monitoring this issue.

Activities

There are no notes attached to this issue.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2022-01-11 10:09 rouuuge New Issue
2022-01-11 17:13 galads Assigned To => galads
2022-01-11 17:13 galads Status new => confirmed