View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
16665Bug reportsTheme editorpublic2020-10-05 08:34
ReporterMazi Assigned Togabrieljenik  
PrioritynormalSeveritypartial_block 
Status closedResolutionfixed 
Product Version4.3.14 
Summary16665: Question index not shown if survey mode is set to "inherit"
DescriptionThe question index at the vanilla theme works fine if you enable the "full" index.
If you switch the survey mode from e.g. group by group to "inherit", the index is not shown anymore, see screenshot.
Steps To ReproduceActivate question index by setting it to "full" at "presentation.
Test your survey.
Switch the survey mode to "inherit" at th egeneral settngs.
-> The question index disappears.
TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)Version 4.3.14+200826
I will donate to the project if issue is resolvedNo
BrowserChrome
Database & DB-VersionMySQL 5
Server OS (if known)Ubuntu 20
Webserver software & version (if known)Apache 2.0
PHP Version7.3

Activities

Mazi

Mazi

2020-09-11 21:32

partner  

with_index.png (21,078 bytes)   
with_index.png (21,078 bytes)   
settings.png (37,372 bytes)   
settings.png (37,372 bytes)   
no_index.png (22,081 bytes)   
no_index.png (22,081 bytes)   
Mazi

Mazi

2020-09-11 21:33

partner   ~59778

@cdorin, we can safely reproduce this issue at two of our systems and a customer system.
gabrieljenik

gabrieljenik

2020-09-22 16:38

manager   ~59930

PR: https://github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/pull/1602
gabrieljenik

gabrieljenik

2020-10-02 10:13

manager   ~60043

Fix committed to master branch: http://bugs.limesurvey.org/plugin.php?page=Source/view&id=30529
lime_release_bot

lime_release_bot

2020-10-05 08:34

administrator   ~60062

Fixed in Release 4.3.19+201005

Related Changesets

LimeSurvey: master 9e193f4f

2020-10-02 10:12:54

gabrieljenik


Committer: GitHub Details Diff
Fixed issue 16665: Question index not shown if survey mode is set to "inherit" (#1602)

* Fixed issue 16665: Question index not shown if survey mode is set to "inherit"

Reviewed code

* Fixed issue 16665: Question index not shown if survey mode is set to "inherit"

Reviewed code
Affected Issues
16665
mod - application/helpers/questionIndexHelper.php Diff File

Issue History

Date Modified Username Field Change
2020-09-11 21:32 Mazi New Issue
2020-09-11 21:32 Mazi File Added: with_index.png
2020-09-11 21:32 Mazi File Added: settings.png
2020-09-11 21:32 Mazi File Added: no_index.png
2020-09-11 21:33 Mazi Note Added: 59778
2020-09-15 15:10 cdorin Priority none => normal
2020-09-15 15:10 cdorin Severity block => partial_block
2020-09-15 15:10 cdorin Status new => confirmed
2020-09-15 15:10 cdorin Description Updated View Revisions
2020-09-15 15:10 cdorin Steps to Reproduce Updated View Revisions
2020-09-15 15:10 cdorin Zoho Sprints => |Yes|
2020-09-22 16:38 gabrieljenik Note Added: 59930
2020-10-02 10:13 gabrieljenik Changeset attached => LimeSurvey master 9e193f4f
2020-10-02 10:13 gabrieljenik Note Added: 60043
2020-10-02 10:13 gabrieljenik Assigned To => gabrieljenik
2020-10-02 10:13 gabrieljenik Resolution open => fixed
2020-10-05 08:34 lime_release_bot Zoho Sprints Yes => |Yes|
2020-10-05 08:34 lime_release_bot Note Added: 60062
2020-10-05 08:34 lime_release_bot Status confirmed => closed