View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
16081Bug reportsOtherpublic2020-08-03 11:23
Reportercdorin Assigned To 
PrioritylowSeverityminor 
Status closedResolutionfixed 
Product Version4.1.14 
Summary16081: Click on "Add question" located under Structure tab - view does not move to the newly created question.
Description

Click on:

  1. Add question from structure tab
  2. Type in something and save it
  3. The page remains on the question you accessed initially -> it does not move to the next question.

The page should move to the new question, which should be in the question edit mode to avoid unecessary clicks.

TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)irrelevant
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browser
Database & DB-Versionirrelevant
Server OS (if known)
Webserver software & version (if known)
PHP Versionirrelevant

Activities

gabrieljenik

gabrieljenik

2020-07-28 01:54

developer   ~59109

PR: https://github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/pull/1496

user225042

2020-07-29 10:32

  ~59145

Last edited: 2020-07-30 17:23

View 2 revisions

Tested the issue before pulling the PR, Issue exist. Tested the issue after pulling the PR, below are my findings:
Scenario 1:Before Pulling the PR there is no question highlighter for any question--Issue exist
Scenario 2:After pulling the PR by navigating to that survey>Structure tab the last added question is been highlighted--Working as expected
Scenario 3:I go and add question by clicking on "Add question" button in this scenario I was expecting the question highlighter to move to newly created question. But the highlighter remains in the previously created question @gabrieljenik is this the expected behavior?
Scenario 4: How it should behave if i go and delete the question added?
Please refer the screenshot for more details.

user225042

2020-07-29 10:42

  ~59146

Last edited: 2020-07-30 17:23

Deleted the added question, no question highlighter is been displayed

user225042

2020-07-30 15:59

  ~59213

Last edited: 2020-07-30 17:23

Discussed with Dorin and understand that it is working as expected in all the above mentioned scenario's hence closing the issue

user231563

2020-07-30 17:17

  ~59223

Last edited: 2020-07-30 17:23

Fix committed to master branch: http://bugs.limesurvey.org/plugin.php?page=Source/view&id=30328

lime_release_bot

lime_release_bot

2020-08-03 11:23

administrator   ~59257

Fixed in Release 4.3.8+200803

Related Changesets

LimeSurvey: master 4df49e4e

2020-07-28 01:53:19

gabrieljenik


Committer: user231563 Details Diff
Fixed issue 16081: Click on "Add question" located under Structure tab - view does not move to the newly created question. Affected Issues
16081
mod - assets/packages/adminsidepanel/build.min/js/adminsidepanel.js Diff File
mod - assets/packages/adminsidepanel/build.min/js/adminsidepanel.js.map Diff File
mod - assets/packages/adminsidepanel/build/js/adminsidepanel.js Diff File
mod - assets/packages/adminsidepanel/src/store/mutations.js Diff File

Issue History

Date Modified Username Field Change
2020-04-02 19:58 cdorin New Issue
2020-04-02 20:32 cdorin Priority none => low
2020-04-02 20:32 cdorin Status new => confirmed
2020-07-28 01:54 gabrieljenik Note Added: 59109
2020-07-29 10:32 user225042 Note Added: 59145
2020-07-29 10:32 user225042 File Added: 16081_Questionhighligter.png
2020-07-29 10:41 user225042 Note Edited: 59145 View Revisions
2020-07-29 10:42 user225042 Note Added: 59146
2020-07-29 10:42 user225042 File Added: 16081_Questionhighligter_Deleteques.png
2020-07-30 15:59 user225042 Note Added: 59213
2020-07-30 17:17 user231563 Changeset attached => LimeSurvey master 4df49e4e
2020-07-30 17:17 user231563 Note Added: 59223
2020-07-30 17:23 swendrich Status confirmed => resolved
2020-08-03 11:23 lime_release_bot Note Added: 59257
2020-08-03 11:23 lime_release_bot Status resolved => closed
2020-08-03 11:23 lime_release_bot Resolution open => fixed