View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
15694Bug reports[All Projects] LimeSurvey Websitepublic2020-01-10 16:03
Reporterjelo Assigned Toc_schmitz  
PrioritynoneSeveritymajor 
Status closedResolutionfixed 
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary15694: Forum: links to profiles and preferences broken / profile images not shown by any user.
Description

The forum still seems to have issues after the last update a few weeks ago.
No profile images are shown in the threads.
Links to the profiles are broken. The profile URL looks like this:
https://www.limesurvey.org/component/altauserpoints/account/profile?Itemid=
Preferences broken:
https://www.limesurvey.org/component/altauserpoints/account/profile?Itemid=

TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)Version 4.0.0-WEBSITE
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browser
Database & DB-VersionN/A
Server OS (if known)
Webserver software & version (if known)
PHP VersionN/A

Activities

jelo

jelo

2020-01-08 10:09

partner  

c_schmitz

c_schmitz

2020-01-10 16:03

administrator   ~55204

Should be fixed now - thank you for the report.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2020-01-08 10:09 jelo New Issue
2020-01-08 10:09 jelo File Added: 2020.LSForumPreferences.PNG
2020-01-10 15:37 cdorin Assigned To => c_schmitz
2020-01-10 15:37 cdorin Status new => assigned
2020-01-10 16:03 c_schmitz Status assigned => closed
2020-01-10 16:03 c_schmitz Resolution open => fixed
2020-01-10 16:03 c_schmitz Note Added: 55204