View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
14343Bug reports[All Projects] Survey participants (Tokens)public2019-03-14 17:04
ReporterDenisChenuAssigned To 
PrioritynoneSeverityminor 
Status newResolutionopen 
Product Version3.15.x 
Target VersionFixed in Version 
Summary14343: Included image are not send with email if subdirectory is set
Description

adding such image link
<img alt="" src="/master/upload/surveys/SURVEYID/images/myimage.jpg" />
with subdirectory as /master

Set to <img alt="" src="/upload/surveys/SURVEYID/images/myimage.jpg" /> is OK, but image aren't show in HTML editor

Steps To Reproduce

Have limesurvey in subdirectory
Add an image in email template, remove the http://baseurl.example.com from the link.

Do same without subdirectory

See the difference

Additional Information

Maybe update to last PHPMailer at same commit

TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)3.15.5 github
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browsernot relevant
Database & DB-Versionnot relevant
Server OS (if known)not relevant
Webserver software & version (if known)Tested with nginx
PHP Versionnot relevant

Activities

DenisChenu

DenisChenu

2018-12-12 11:47

developer   ~49949

Not so easy to fix : usage of App()->getConfig("publicdir")

And yes : seems greatest since we are unsure if publicdir is an alias or something else …

Issue History

Date Modified Username Field Change
2018-12-12 11:42 DenisChenu New Issue
2018-12-12 11:42 DenisChenu Description Updated View Revisions
2018-12-12 11:47 DenisChenu Note Added: 49949