View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
14067Bug reports[All Projects] Survey designpublic2019-01-10 17:50
ReporterterryaulenbachAssigned Tomarkusfluer 
PrioritynoneSeverityminor 
Status assignedResolutionopen 
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
Summary14067: Add new question to group button wonkiness
Description

After creating a question, when taken to the "Question summary" page, the "Add a new question to group" button does nothing (although the "Add question" button does work). At other times this button works as expected. The same problem exists even if you "Edit subquestions" before clicking on the button.

Steps To Reproduce
  1. Add a question
  2. Hit the "Save" button.
  3. Click on the "Add new question to group" button. (nothing happens)
Additional Information

As mentioned above, even after editing the subquestions the problem remains. I would think it's safe to assume that working with some of the other parts of the question would also apply.

TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)3.14.7+180827
I will donate to the project if issue is resolvedNo
BrowserFirefox 62.0 (64-bit)
Database & DB-VersionPostgreSQL 9.6.5 (win32)
Server OS (if known)Windows Server 2012 R2 Standard Edition
Webserver software & version (if known)Apache 2.4.33 (Win64)
PHP VersionApache 2.4.33 (Win64)

Activities

jelo

jelo

2018-09-18 09:24

developer   ~49068

Terry is using PHP 7.2.7 (x64).

I can confirm that issue for Version 3.14.9+180917 under PHP 7.2.X / CentOS / Apache / MySQL Firefox.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2018-09-17 19:40 terryaulenbach New Issue
2018-09-18 09:24 jelo Note Added: 49068
2019-01-10 17:50 LouisGac Assigned To => markusfluer
2019-01-10 17:50 LouisGac Status new => assigned