View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
13859Bug reports[All Projects] Survey takingpublic2018-07-10 11:10
ReporterDenisChenuAssigned To 
PrioritynoneSeverityminor 
Status newResolutionopen 
Product Version3.13.x 
Target VersionFixed in Version 
Summary13859: Question full index loose color when try submit
DescriptionWhen trying to submit , question index loose all color of an error happen.
Steps To ReproduceImport included survey + template (template is here for a quickest way to view the issue)
Move to last group
See the error/warning css part in index : good
Try to submit
Back to 2st group (good) but all color are removed.
Additional InformationSince it was totally fixed in 3.0_answerhtml …
And i think color are here in 2.X version …
TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)3.13.2
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browsernot relevant
Database & DB-Versionnot relevant
Operating System (Server)not relevant
Webserver software & versionnot relevant
PHP Versionnot relevant

Issue History

Date Modified Username Field Change
2018-07-10 11:10 DenisChenu New Issue
2018-07-10 11:10 DenisChenu File Added: Capture du 2018-07-10 11-06-02.png
2018-07-10 11:10 DenisChenu File Added: Capture du 2018-07-10 11-06-32.png
2018-07-10 11:10 DenisChenu File Added: Capture du 2018-07-10 11-06-50.png
2018-07-10 11:10 DenisChenu File Added: indextop_fruity.zip
2018-07-10 11:10 DenisChenu File Added: limesurvey_survey_SampleFullIndex.lss