View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
12915Bug reports[All Projects] Theme editorpublic2018-01-15 10:39
ReporterolleAssigned Tomarkusfluer 
PrioritynoneSeverityminor 
Status closedResolutionfixed 
Product Version3.0.0-rc.x 
Target Version3.0.xFixed in Version3.0.0-rc.x 
Summary12915: Upload logo doesn't work
DescriptionNot sure how it's supposed to work, but seems like nothing happens when I upload a logo and click save. Maybe need to add some info about it in the interface?
Steps To Reproduce1. Upload logo image
2. ?
TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)latest dev
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browser-
Database & DB-Version-
Operating System (Server)-
Webserver software & version-
PHP Version-

Activities

LouisGac

LouisGac

2017-11-16 10:40

manager   ~45091

also, it's in the wrong place.
The field to upload a file in advanced should be unstyled, and the one in simple options should use a library with a preview
c_schmitz

c_schmitz

2018-01-15 10:39

administrator   ~45730

Version 3.0.3 released.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2017-11-14 16:22 olle New Issue
2017-11-16 10:39 LouisGac Assigned To => markusfluer
2017-11-16 10:39 LouisGac Status new => assigned
2017-11-16 10:40 LouisGac Note Added: 45091
2017-11-24 16:14 markusfluer Status assigned => resolved
2017-11-24 16:14 markusfluer Resolution open => fixed
2017-11-24 16:14 markusfluer Fixed in Version => 3.0.0-rc.x
2018-01-15 10:39 c_schmitz Note Added: 45730
2018-01-15 10:39 c_schmitz Status resolved => closed