View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
12369Bug reports[All Projects] LimeSurvey Websitepublic2017-05-22 17:40
ReportertammoAssigned Tomarkusfluer 
PrioritynoneSeveritymajor 
Status closedResolutionfixed 
Product Version2.64.x 
Target Version3.xFixed in Version 
Summary12369: Cannot upload .lsa files in forum post
DescriptionSee image.
TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)2.6574839 irrelevant
I will donate to the project if issue is resolvedNo
Browserff
Database & DB-Versionff
Operating System (Server)ff
Webserver software & versionff
PHP Versionff

Activities

tammo

tammo

2017-05-02 17:09

developer  

markusfluer

markusfluer

2017-05-15 16:41

developer   ~43596

typo in configuration
tammo

tammo

2017-05-15 17:09

developer   ~43606

Thanks. I ran into this one when I wanted to upload a solution for someone. Just a .lss file is sometimes not enough ...
c_schmitz

c_schmitz

2017-05-22 17:40

administrator   ~43694

Release 2.65.1 Build 170522

Issue History

Date Modified Username Field Change
2017-05-02 17:09 tammo New Issue
2017-05-02 17:09 tammo Status new => assigned
2017-05-02 17:09 tammo Assigned To => markusfluer
2017-05-02 17:09 tammo File Added: screenshot-www.limesurvey.org-2017-05-02-17-02-39.png
2017-05-02 17:12 tammo Summary Cannot upload .lsa files => Cannot upload .lsa files in forum post
2017-05-15 16:41 markusfluer Status assigned => resolved
2017-05-15 16:41 markusfluer Resolution open => fixed
2017-05-15 16:41 markusfluer Note Added: 43596
2017-05-15 17:09 tammo Note Added: 43606
2017-05-22 17:40 c_schmitz Note Added: 43694
2017-05-22 17:40 c_schmitz Status resolved => closed