View Revisions: Issue #17674

Summary 17674: Impossible to add new Menu or New Menu Entry
Revision 2021-11-02 09:15 by c_schmitz
Steps To Reproduce Steps to reproduce
------------------------------
Go to Survey Menu from Settings, click on New Menu

Expected result
-------------------------
The New Menu form opens up

Actual result
-----------------
The page goes grey: in the console from the developers tools in Chrome I get: Failed to load resource: the server responded with a status of 400 ()
If I click on the right URL https://liceoberchet.edu.it/limesurvey/index.php?r=admin/menuentries/sa/getsurveymenuentryform I get the screen I attach

Steps to reproduce
------------------------------
Go to Survey Menus form Settings, choose the Survey Menu Entries tab
Click on New Menu Entry button in the upper left corner

Expected Result
-------------------------
The New Menu Entry form pops up

Actual Result
-----------------------
I get the error in the .log file attached


Revision 2021-10-21 21:00 by mikemacgherl
Steps To Reproduce Steps to reproduce
------------------------------
Go to Survey Menu from Settings, click on New Menu

Expected result
-------------------------
The New Menu form opens up

Actual result
-----------------
The page goes grey: in the console from the developers tools in Chrome I get: Failed to load resource: the server responded with a status of 400 ()
If I click on the right URL https://liceoberchet.edu.it/limesurvey/index.php?r=admin/menuentries/sa/getsurveymenuentryform I get the screen I attach

Steps to reproduce
------------------------------
Go to Survey Menus form Settings, choose the Survey Menu Entries tab
Click on New Menu Entry button in the upper left corner

Expected Result
-------------------------
The New Menu Entry form pops up

Actual Result
-----------------------
I get the error in the .log file attached