Dependency Graph View Issue Relation Graph Vertical
related to child of duplicate of

View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
14714Bug reports[All Projects] Expression Managerpublic2019-04-02 13:16
Reportereloner Assigned ToDenisChenu  
PrioritynoneSeveritymajor 
Status closedResolutionfixed 
Product Version3.16.x 
Target VersionFixed in Version3.16.x 
Summary14714: Condition based on TOKEN ATTRIBUTE still not working also with LS 3.16.1+
Description

I have installed the new release (3.16.1+) to fix the problem of not working condition based on an attribute of the token table, but the problem persist

Steps To Reproduce

Create a new survey with a simple token table.
Add an attribute field 1 to the token table
Filter a question based on the token field attribute

TagsNo tags attached.
Complete LimeSurvey version number (& build)Version 3.16.1+190314
I will donate to the project if issue is resolvedNo
BrowserMozilla, Chrome, Opera
Database & DB-Versionmysql Ver 14.14 Distrib 5.7.25
Server OS (if known)Ubuntu 16.04.6 LTS
Webserver software & version (if known)Apache/2.4.18
PHP VersionPHP Version 7.1.27-1

Activities

DenisChenu

DenisChenu

2019-04-02 09:18

developer   ~51263

Please send a simple LSA (Survey archive) showing the issue.

eloner

eloner

2019-04-02 10:04

reporter  

This doesnt work -survey_archive_122819.lsa (73,401 bytes)
This works - survey_archive_737486.lsa (5,107 bytes)
eloner

eloner

2019-04-02 10:13

reporter   ~51265

I have created a new survey (attached here with the name "this works") and indeed it works (I have added the conditions using the quick add conditions instrument), however for the survey named "This doesn work) the condition doesn't work.
For "this doesn work":

  • Filters are set (at group level) so that demographics (part1) and demographics (part2) should be shown only if attribute_1 = 2
    (ignore filters and conditions after the first three groups of questions).
    This last survey was programmed by our students... I was not able to find errors in the conditions, but they might have done some error in programming?


This works - survey_archive_737486-2.lsa (5,107 bytes)
This doesnt work -survey_archive_122819-2.lsa (73,401 bytes)
DenisChenu

DenisChenu

2019-04-02 12:08

developer   ~51270

You can not use TOKEN:ATTRIBUTE_X in anonymized survey.



Issue History

Date Modified Username Field Change
2019-04-02 08:39 eloner New Issue
2019-04-02 09:18 DenisChenu Note Added: 51263
2019-04-02 10:04 eloner File Added: This doesnt work -survey_archive_122819.lsa
2019-04-02 10:04 eloner File Added: This works - survey_archive_737486.lsa
2019-04-02 10:13 eloner File Added: This works - survey_archive_737486-2.lsa
2019-04-02 10:13 eloner File Added: This doesnt work -survey_archive_122819-2.lsa
2019-04-02 10:13 eloner Note Added: 51265
2019-04-02 12:08 DenisChenu File Added: Capture d’écran du 2019-04-02 12-07-51.png
2019-04-02 12:08 DenisChenu Note Added: 51270
2019-04-02 12:08 DenisChenu Assigned To => DenisChenu
2019-04-02 12:08 DenisChenu Status new => closed
2019-04-02 12:08 DenisChenu Resolution open => fixed
2019-04-02 12:08 DenisChenu Fixed in Version => 3.16.x
2019-04-02 13:16 DenisChenu Relationship added related to 14716