LimeSurvey issue tracker
Registration

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
04564Bug reports[All Projects] Survey takingpublic2010-08-26 17:072010-08-26 17:52
Reportertechnicaltitch 
Assigned Toc_schmitz 
PriorityurgentSeveritymajor 
StatusclosedResolutionfixed 
Product Version1.90 
Target VersionFixed in Version1.90+ 
Summary04564: Question appears in print view but doesn't appear in on-line view
DescriptionAs far as I'm aware I entered this question (ranking) in exactly the same way as all the others, and it appears fine in the printout view from the admin screen, seems fine when I edit the question, but never appears in the on-line survey or the results.

Have set as urgent as this is a complete disaster for me to find at this stage, and I'm sure it would be for anyone else. I have exported an lss and imported and the question behaves identically, ie, doesn't appear, so I hope you can reproduce it. I'd really really appreciate it if you could let me know how to fix it, (ie, line number and code change, or email me the new files, or whatever's easiest). I assume the answer columns aren't being created, but I could always take off-line, do the fix and re-activate.


Limesurvey version 1.90 Build 9029
Linux version 2.6.18-194.8.1.el5
cpanel 11.25.0-STABLE
Architecture x86_64
MySQL version 5.1.46
cPanel Build 46156
Apache version 2.2.15
PHP version 5.2.13
cPanel Pro 1.0 (RC1)
Steps To ReproduceImport the attached lss file.
Click the printable version.
Look at section 2 question 5 forms of power on the printable version.
Run the survey (activated or not), go through to section 2 and notice that the question isn't there.
I will donate to the project if issue is resolved within 48 hrs
LimeSurvey build number OR git commit ID9029
BrowserPalemoon
Database & DB-Versionmysqli 5.1.46
Operating System (Server)Linux 2.6.18-194.8.1.el5
Webserver software & versionLinux shared host
PHP Version5.2.13
Attached Files? file icon limesurvey_survey_51512(12).lss [^] (400,761 bytes) 2010-08-26 17:07

- Relationships

-  Notes
User avatar (12715)
Mazi (developer)
2010-08-26 17:40

I can reproduce the problem using the attached survey. Question 2.5 at section 2 is not shown.
User avatar (12716)
technicaltitch (reporter)
2010-08-26 17:49

As far as I can remember, I created the questions, then put them into sections, then re-ordered them, in case that helps identify where the error happened. I don't remember anything special about this question, and I've plenty other ranking questions working fine.
User avatar (12717)
c_schmitz (administrator)
2010-08-26 17:52

Mazi, please always use the latest version to reproduce.
Please update to the latest 1.90+ and the problem will be gone.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2010-08-26 17:07 technicaltitch New Issue
2010-08-26 17:07 technicaltitch File Added: limesurvey_survey_51512(12).lss
2010-08-26 17:40 Mazi Note Added: 12715
2010-08-26 17:40 Mazi Assigned To => c_schmitz
2010-08-26 17:40 Mazi Status new => assigned
2010-08-26 17:49 technicaltitch Note Added: 12716
2010-08-26 17:52 c_schmitz Note Added: 12717
2010-08-26 17:52 c_schmitz Status assigned => closed
2010-08-26 17:52 c_schmitz Resolution open => fixed
2010-08-26 17:52 c_schmitz Fixed in Version => 1.90+
2010-10-25 00:18 c_schmitz Category Survey at Runtime => Survey taking


Copyright © 2000 - 2014 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker